Kemon Actyva Bellessere Oil

kemon-actyva-bellessere-oil

Welke kwaliteiten heeft het?

Kemon Actyva Bellessere Oil is aanbevolen voor het conditioneren en beschermen van alle haartypes. Het maakt je lokken sterker, beter gehydrateerd en gevoed. De conditie is zichtbaar verbeterd. Haarpuntjes zijn minder vatbaar voor schade en splitsen. De olie levert glans en zachtheid. Bovendien bevat het natuurlijke ingrediënten die vrije radicalen neutraliseren en beschermen tegen hitte.

De cosmetica maakt het haar niet plakkerig, plat of vettig.

Hoe gebruik je het?

Kemon Actyva Bellessere Oil is de enige olie in de rangschikking die kan worden toegepast tegen de haargroeirichting in. Je kunt de instructies vinden op de website van de fabrikant. Je kunt het product aanbrengen op de haarpuntjes en midden van de schacht. Onthoud dat je de wortels vermijdt, 1-2 pompjes zijn genoeg voor het versterken en voeden van je haar. Warm de olie op tussen je handpalmen om de applicatie nog gemakkelijker en sneller te maken. Het zal veel simpeler zijn om de semi-vloeibare formule van Kemon Actyva Bellessere Oil te verspreiden op de lokken. De olie is ontworpen voor dagelijks gebruik. Het is ook een uitstekend product om de haarstijl te maken.

Welke ingrediënten bevat het?

Kemon Actyva Bellessere Oil bevat twee oliën: arganolie en lijnzaadolie. De eerste is rijk aan vitamine E en omega-6 zuren. De andere biedt stoffen die zachtheid en glans leveren. Het is een superbron van omega-3 zuren. Het product bevat ook palmolie, meerdere siliconen en geurstoffen. Palmolie zit vol verzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Het bevat ook vitamine E en K, squaleen, co-enzym Q10 en natuurlijke antioxidanten. Kemon Actyva Bellessere Oil is geformuleerd met parabenen, paraffine, minerale oliën en andere synthetische ingrediënten.

Hoe lang gaat het mee?

Een flesje bevat 125 ml van de olie waarmee je ongeveer vier maanden mee doet. De cosmetica is zeer efficiënt, dankzij de dikke consistentie. Houd in gedachten dat een kleine hoeveelheid nodig is om je haarstijl te voeden en verfraaien.

Biedt het een lekkere geur?

Ja. De geur is heel lekker. Helaas verdwijnt de aroma van Kemon Actyva Bellessere Oil na de eerste keer haarwassen. Voor sommigen van jullie kan de subtiele geur nog een pluspunt zijn, wat aanmoedigt om het product te kopen.

Waar koop je het?

Vergelijkbaar met de meeste haaroliën, is Kemon Actyva Bellessere Oil online beschikbaar. Je kunt het ook krijgen bij de bekende haarsalons, warenhuizen en grote cosmeticawinkels. Over het algemeen is de olie goed beschikbaar en heb je geen probleem om hem in winkels en online te vinden.

Hoeveel zul je betalen?

In vergelijking met de andere oliën van dezelfde capaciteit, is de prijs van Kemon Actyva Bellessere Oil heel hoog. Het is hoog waarschijnlijk dat het nog hoger is als je het koopt bij een goede haarsalon. Zoek online en je kunt het tegen een lagere prijs vinden.

Pluspunten:

  • conditioneert en beschermt je haar
  • gemakkelijk aan te brengen
  • bevat arganolie en lijnzaadolie
  • genoeg voor vier maanden behandeling
  • gemakkelijk beschikbaar

Minpunten:

  • de geur gaat niet lang mee
  • is het duur in vergelijking met oliën van dezelfde inhoud
  • niet iedereen zal van de dikke formule houden