jhhhhhh oil Connection failed 123:

L’Oreal Mythic Oil

loreal-mythic-oil

Welke kwaliteiten heeft het?

De olie biedt verzachting en beschermende eigenschappen. Het voegt geweldige glans toe, definieert de natuurlijke kleur en verfraait de haarstijl. Het beschermt ook tegen zonnestraling, zoutwater, hitte en andere schadelijke factoren. L’Oreal werkt perfect voor en na het wassen. Het helpt het haar ontklitten en stylen en maakt het niet plakkerig of vettig. Helaas kan het fijn haar bezwaren. Daarom moet je een kleine hoeveelheid olie aanbrengen. L’Oreal Mythic Oil beschermt de haarpuntjes en de gehele lengte van het haar. Het maakt jouw lokken glanzend, gehydrateerd, weerbaar en voegt een mooie geur toe.

De olie wordt aanbevolen voor alle haartypes, ongeacht de lengte, porositeit en schade.

Hoe gebruik je het?

L’Oreal Mythic Oil heeft een semi-vochtige formule, wat een gemakkelijke applicatie en snelle absorptie mogelijk maakt. Het overbelast dik en lang haar niet. Meiden met kort en dun haar moeten de laagst aanbevolen dosering gebruiken. Anders kan de behandeling onsuccesvol zijn: jouw haar zou vettig worden. Hoe breng je L’Oreal Mythic Oil aan? Breng het aan op droge en gedroogde lokken of net voor het stylen. Als je fijn haar hebt, is een half pompje genoeg. Vrouwen met lang en dik haar kunnen en grotere hoeveelheid gebruiken. Blijf het product gebruiken totdat je de verbetering kunt zien. L’Oreal Mythic Oil tweemaal per week gebruiken is optimaal.

Welke ingrediënten bevat het?

L’Oreal Mythic Oil bevat twee zeer kostbare oliën: avocado-olie en druivenpitolie. De eerste is rijk aan vitamines en mineralen, de andere bevat vitamine E en natuurlijke antioxidanten. Avocado-olie bevat weinig verzadigde vetzuren, maar het biedt voedende eigenschappen. Het is de bron van enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetzuren. Druivenpitolie bevat een grote hoeveelheid meervoudig onverzadigde vetzuren. Beide oliën verzorgen haar en hoofdhuid. De cosmetica heeft ook een paar siliconen. Enkele van hen zijn vluchtig en water-oplosbaar. Geurstoffen, synthetische bestanddelen en alcoholen zitten ook in L’Oreal Mythic Oil.

Hoe lang gaat het mee?

Een flesje bevat 125 ml. Het is genoeg voor ongeveer vier maanden van regelmatig gebruik. Degenen met dun haar kunnen de dosis verkleinen, gebruik een pompje in plaats van twee. Op deze manier verlengen zij de behandeling. L’Oreal Mythic Oil zal wat langer meegaan.

Biedt het een lekkere geur?

De geur is ongelooflijk heerlijk. Het is heel aangenaam en je zult er lang van blijven genieten. De aroma van L’Oreal Mythic Oil lijkt op luxe bodycareproducten. Als je jouw haar wilt parfumeren, probeer dan deze olie.

Waar koop je het?

De cosmetica s gemakkelijk toegankelijk. Je zult het bij online winkels en haarproductwarenhuizen vinden. Je kunt het ook vinden bij drugswinkels met een goede voorraad. Als je geen zin hebt om naar buiten te gaan, bestel het product dan online. Snel en comfortabel!

Hoeveel zul je betalen?

De prijs van L’Oreal Mythic Oil is niet hoog. Het past bij de werking en ingrediënten van de olie. Weet jij dat de prijs afhankelijk is van de plekken waar je schoonheidsproducten koopt? Houd dat in gedachten wanneer je nog eens naar een drogisterij gaat.

Pluspunten:

  • conditionerende en beschermende kwaliteiten
  • werkt als stylingprimer
  • aanbevolen voor alle haartypes
  • gemakkelijke applicatie
  • bevat natuurlijke druivenpitolie en avocado-olie
  • gaat vier maanden mee
  • lekkere geur
  • gemakkelijk beschikbaar

Minpunten:

  • kan je haar vettig maken