jhhhhhh oil Connection failed 123:

Kerastase Elixir Ultime

kerastase-elixir-ultime

Welke kwaliteiten heeft het?

Kerastase Elixir Ultime is ontworpen voor alle haartypes. De cosmetica verzacht het haaroppervlak, herstelt haarpuntjes en voedt diep. Het hydrateert en voegt glans toe. Warmtestyling is veel veiliger. Noch de warmte noch stylingproducten zullen je haar beschadigen. Kerastase Elixir Ultime bevat antioxidantstoffen die beschermen tegen schadelijke externe factoren. Het maakt je haar ook flexibel, weerbaar en beheerbaar.

Als je dit product regelmatig gebruikt, zullen jouw lokken sterker, gezonder en mooier zijn.

Hoe gebruik je het?

Je kunt Kerastase Elixir Ultime gebruiken ongeacht je haartype. Slechts een druppel van de cosmetica is genoeg om je haarpuntjes glad en glanzend te maken. Het is een ideale hoeveelheid van fijn, beschadigd of hoog poreus haar. Als jouw haar dik is, breng dan wat meer aan. Onthoud dat je het grondig inwrijft en gelijkmatig verspreidt. Als je de applicatie nog gemakkelijker wilt maken, wrijf de olie dan in je handpalmen. Semi-vloeibare consistentie zal meer plastic worden. Het beste is dat je de eerste resultaten zult zien aan het begin van de behandeling.

Welke ingrediënten bevat het?

Kerastase Elixir Ultime bevat vier oliën die uit alle hoeken van de wereld komen. Dit zijn: maïsolie, arganolie, camelia-olie, pracaxi-olie. Maïsolie bevat linolzuur en palmitinezuur en vitamine E en natuurlijke antioxidanten. Arganolie heeft antioxidanteneigenschappen; het bevat veel vitamines en mineralen die zorgen voor de juiste conditie van je haar en voor je hoofdhuid. Cameliabloemolie bevat oliezuur, palmitinezuur, linolzuur, stearinezuur en arachidezuur. Het laatste bestanddeel – pracaxi-olie – is rijk aan oliezuur en beheenzuur, wat wordt gewaardeerd om zijn versterkende en conditionerende werking. Er zitten ook siliconen en geurstoffen in het product. Alle ingrediënten conditioneren en voeden jouw haar en de hoofdhuid.

Hoe lang gaat het mee?

Een flesje bevat 125 ml Kerastase Elixir Ultime olie. Een dergelijke hoeveelheid is min of meer vier maanden van behandeling. De dikke consistentie maakt het een zeer efficiënt product. Onthoud dat de dosis van de olie moet matchen met de densiteit, lengte en schade van je haar.

Biedt het een lekkere geur?

Kerastase Elixir Ultime heeft een zeer intense vanillegeur. Er zijn meiden die niet houden van zo’n sterke aroma. Desondanks zal het op jouw haar achterblijven en samengaan met jouw dagelijkse parfum.

Waar koop je het?

Vergelijkbaar met andere oliën kun je Kerastase Elixir Ultime op het internet kopen. Bekijk de online veilingen en drogisterijen. Interessant genoeg is de olie beschikbaar bij sommige haarsalons. Vraag jouw haarstilist over Kerastase Elixir Ultime.

Hoeveel zul je betalen?

Het is vrij duur voor zo’n hoeveelheid. Aan de andere kant, onthoud dat je betaalt voor de ingrediënten van Kerastase Elixir Ultime. Vier oliën zijn geïmporteerd uit verschillende delen van de wereld zodat je kunt genieten van mooi en gezond haar.

Pluspunten:

  • herstelt, voedt en hydrateert
  • beschermt tegen vrije radicalen
  • bevat natuurlijke ingrediënten
  • snelle en gemakkelijke applicatie
  • efficiënt

Minpunten:

  • niet beschikbaar bij gewone drogisterijen
  • intense geur
  • dense consistentie
  • in vergelijking met andere oliën van dezelfde capaciteit, kost het veel