jhhhhhh oil Connection failed 123:

Redken Diamond Oil

redken-diamond-oil

Welke kwaliteiten heeft het?

Redken Diamond Oil is gemaakt voor haarverzorging van beschadigd en zwak haar. Het product verzacht, temt jouw lokken en maakt styling gemakkelijken. Het voegt een uitstekende glans toe, hydrateert diep, voedt uitstekend en penetreert snel diep in de haarlagen. Het reduceert kroezing en staticiteit en het beschermt tegen schade veroorzaakt door warmte, onjuist kammen en regelmatig verven en warmtestyling.

Bovendien, vier oliën in Redken Diamond Oil zorgen voor de conditie van je haar en hoofdhuid.

Hoe gebruik je het?

Redken Diamond Oil heeft een semi-vloeibare consistentie die de behandeling gemakkelijker maakt. Pers twee of driep druppels van de olie eruit en warm het op in je handpalmen. Hoe breng je het product aan? Breng het aan op een droge hoofdhuid, was het uit met je favoriete shampoo na een paar minuten. Je kunt de olie ook gebruiken als behandeling ’s nachts. Breng het aan op vochtig of droog haar. De cosmetica zal perfect zijn als supplement voor een haarmasker of conditioner. Je mengt simpelweg twee producten goed en brengt het aan op het haar. Redken Diamond Oil kan ook worden gebruikt voor het haardrogen om het haar te stylen en de lokken te verzachten. Als je wilt dat je haar niet langer kroezig en statisch is, breng dan elke ochtend voor het borstelen de olie aan.

Welke ingrediënten bevat het?

Redken Diamond Oil bevat drie oliën: perzik, camelia en koriander. Camelia-olie is rijk aan vetzuren (olie, palmitine, linol, stearine en arachide) terwijl perzikolie omega-6 linolzuur bevat, omega-9 oliezuur en vitamines A, E. Korianderolie is rijk aan vitamine C, mineralen, pectines, eiwit en koolhydraten. Volgens de fabrikant is de cosmetica vrij van silionen. Het is heel goed nieuws voor degenen die hun haar diep willen voeden en hydrateren. Siliconen bedekken het haar met een beschermlaag en voorkomen de absorptie van andere ingrediënten en schadelijke stoffen.

Hoe lang gaat het mee?

De inhoud van een flesje is 100 ml. Het is genoeg voor een paar maanden van behandeling. Als je sterker en diep gevoed haar wilt, kun je de andere Redken haarolie gebruiken dat beschikbaar is in een zwart flesje.

Biedt het een lekkere geur?

Redken Diamond Oil heeft een zeer intense geur. Gelukkig is het ook lekker dus voel je vrij om het te gebruiken. De aroma zal de hele dag bij je blijven. Controleer of dit waar is.

Waar koop je het?

Het is vrij beschikbaar. Je kunt Redken Diamond Oil kopen bij drogisterijen en online winkels. Bekijk winkels die professionele haarproducten aanbieden. Ook sommige haarsalons verkopen het.

Hoeveel zul je betalen?

Het is vrij duur wanneer we het vergelijken met de andere oliën van een soortgelijke inhoud. Redken Diamond Oil bevat drie oliën en je betaalt voor de manier waarop zij werken. Houd in gedachten dat de prijs omhoog gaat wanneer je besluit om alle Redken producten te kopen: shampoo, conditioner, mist en de andere olie.

Pluspunten:

  • de olie biedt verzorging aan de binnen- en buitenzijde
  • het gaat meerdere maanden mee
  • snelle en gemakkelijke applicatie
  • natuurlijke stoffen
  • gemakkelijk toegankelijk

Minpunten:

  • intense geur
  • je betaalt vrij veel in vergelijking met andere oliën van een vergelijkbare inhoud
  • sommigen van jullie zullen niet houden van de siliconen
  • de olie werkt beter in combinatie met andere producten uit de reeks