Dabur Amla

dabur-amla

Welke kwaliteiten heeft het?

Dabur Amla Hair Oil glad en voegt glans. Dankzij de olie zijn jouw lokken gehydrateerd en gevoed. De olie biedt antioxidant, antiseptische en verzachtende werking. Het regelt het werk van de talgklieren en reduceert roos. Verder stimuleert het de haarzakjes en verbetert het de haargroei. Het product reageert tegen overmatig haarverlies, voorkomt vroegtijdig grijs worden en vertraagt het verouderingsproces vand e hoofdhuid. Het maakt je haar veerkrachtig en beheersbaar. Ontklitten en stylen zijn niet langer moeilijk.

Dabur Amla heeft verfrissende en verzachtende eigenschappen.

Hoe gebruik je het?

Dabur Amla Hair Oil heeft een vloeibare consistentie. In tegenstelling tot Coconut Dabur Vatika Oil, is het veel gemakkelijker en beter aan te brengen. Je hoeft het niet op te warmen. Breng de cosmetica aan op droog haar en hoofdhuid. Laat het ’s nachts zitten en was het uit met een milde shampoo in de ochtend. Je zult je lokken verwennen met een haaroliebehandeling – een van de beste haarverzorgingsbehandelingen. Wees voorzichtig: Dabur Vatika heeft een heel sterke geur. Was het haar twee keer – je zult zeker die onaangename aroma kwijt willen raken.

Welke ingrediënten bevat het?

Dabur Amla Hair Oil bevat vloeibaar paraffine, amlafruitextract, raapzaadolie en kleurstoffen. Paraffine en synthetische kleurstoffen kunnen leiden tot irritatie. Amlafruit is rijk aan vitamine C en stoffen die vrije radicalen neutraliseren. Olie- en linolzuren, vitamines A, D, E, K kunnen worden gevonden in raapzaadolie. Helaas is het product niet verrijkt met geuringrediënten, daarom is de aroma ietwat onaangenaam en moeilijk uit te wassen.

Hoe lang gaat het mee?

Oliën van Dabur Amla zijn er in verschillende capaciteiten: 100 ml, 200 ml en 300 ml. De grootste is genoeg voor zes maanden van regelmatig gebruik. Als je de olie nog niet hebt gebruikt, kies dan het kleinste flesje om te zien hoe het werkt.

Biedt het een lekkere geur?

Helaas niet. Je kunt een karakteristieke geur van Indiase planten ruiken. Gelukkig verdwijnt de geur na de tweede keer wassen en blijft je haar zacht en gehydrateerd. Als deze geur jou stoort tijdens het aanbrengen, test dan de andere Dabur-olie die al is gepresenteerd in deze rangschikking.

Waar koop je het?

Dabur Amla Hair Oil is niet gemakkelijk toegankelijk. Je kunt het vinden op de website van Dabur en in online winkels. Je kunt proberen om de olie te vinden bij winkels die ecovriendelijke producten aanbieden.

Hoeveel zul je betalen?

Heel weinig. Dabur Amla haaroliën zijn heel populair onder vrouwen. Als je besluit om het product te kopen, onthoud dan dat je controleert of het je haar en hoofdhuid echt helpt.

Pluspunten:

  • verzacht en levert glans
  • is er in drie soorten inhoud
  • bevat vitamines en vetzuren
  • gemakkelijke en snelle applicatie

Minpunten:

  • onaangename geur
  • slechte beschikbaarheid
  • bevat vloeibaar paraffine wat irritatie kan veroorzaken
  • kan een gevoelige hoofdhuid en droog, zwak haar veroorzaken
  • de lage prijs weerspiegelt de kwaliteit van de olie