jhhhhhh oil Connection failed 123:

Nanoil voor laag poreus haar

olie voor alle haartypes Nanoil

Welke kwaliteiten heeft het?

Nanoil voor laag poreus haar werkt na meerdere weken van behandeling. Boven alles richt het zich op het verbeteren van de conditie van haar en hoofdhuid. Het maakt het haar gemakkelijker te stylen. Kammen en föhnen zal gemakkelijker zijn. Speciale ingrediënten temmen onhandelbare lokken – je kunt ze stylen zoals je wilt. Bovendien, Nanoil lift de wortels, waardoor jouw kapsel voller wordt.

De stoffen in het product beschermen tegen schadelijke externe factoren en maken de lokken meer resistent voor mechanische en chemische schade.

Hoe gebruik je het?

Nanoil voor laag poreus haar moet regelmatig worden gebruikt. Het kan worden aangebracht op droge of vochtige lokken, net na het wassen of föhnen. Het geeft uitzonderlijke resultaten wanneer je het mengt met een ander product (masker, conditioner). Wat interessant is, is dat je de olie kunt uitlenen aan je vriend en hij kan voor zijn kapsel en snor zorgen. Nanoil conditioneert jouw lage porositeit haar gedurende de dag en nacht. Het handig te gebruiken pompje maakt de applicatie probleemloos. Je kunt een geschikte hoeveelheid van het product uitpersen voor het conditioneren van het kapsel.

Welke ingrediënten bevat het?

Nanoil voor laag poreus haar bevat een paar plantaardige oliën, twee cosmetische boters en een paar stoffen die de werking verbeteren. Het product bestaat uit: cederolie (versterkend), kokosolie (verzachtend), arganolie (warmtebescherming), wonderolie (haargroei), maracuja-olie (anti-veroudering), babassu-olie (gemakkelijk kammen), monoi-olie (antioxidant), sheaboter (hydraterend) en cupuacuboter (elasticiteit). Nanoil bevat ook: vitamines A en E, uv-filter, kerastim, baicapil en panthenol.

Hoe lang gaat het mee?

Een flesje Nanoil voor laag poreus haar bevat 100 ml, wat genoeg is voor meerdere maanden van behandeling. Het is afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Nanoil kan worden gebruikt voor kort, mediumlang en lang haar.

Biedt het een lekkere geur?

Nanoil haarolie heeft een lekkere aroma die lang na de applicatie achterblijft op het haar. Het is noch irriterend of ziekmakend. Het zal jouw kapsel voeden en parfumeren.

Waar koop je het?

Je kunt Nanoil voor laag poreus haar online kopen. Kopen via de officiële website van Nanoil is de gemakkelijkste manier. Naast het bestellen van het product, kun je erheen gaan om te lezen over de verschillende soorten porositeit, ingrediënten en applicatiemethoden. Wat interessant is, is dat drie uitvoeringen van Nanoil haarolie zijn gemaakt: voor laag, medium en hoog poreus haar.

Hoeveel zul je betalen?

De prijs voor zo’n rijke samenstelling, grote capaciteit en directe effecten is betaalbaar/ Onthoud dat de verzending gratis is wanneer je meer flesjes Nanoil voor laag poreus haar bestelt.

Pluspunten:

 • vergemakkelijkt styling
 • voedt en hydrateert
 • temt onhandelbare lokken
 • verbetert conditie van hoofdhuid en haar
 • boost het volume; lift de wortels
 • herstelt haarpuntjes
 • bevat veel natuurlijke stoffen
 • grote inhoud
 • lekkere aroma
 • gemakkelijk beschikbaar

Minpunten:

 • moet regelmatig worden gebruikt om effecten te leveren

bron: nanoil.nl