Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil

kokosowy-olejek-do-wlosow-dabur-vatika

Welke kwaliteiten heeft het?

Dankzij Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil wordt je haar gezonder, dikker en sterker. Het produceert definieert de natuurlijke kleur en reflecties. Verder hydrateert het, stopt het haaruitval en stimuleert het haargroei. Het zorgt voor je hoofdhuid en voor je haar. Het laat een lekkere kokosgeur achter op je lokken. De formule maakt het haar niet plakkerig en bezwaart het haar niet te erg. Het helpt bij het ontklitten en haardrogen, vergemakkelijkt styling, voorkomt klitten.

Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil beschermt de haarpuntjes, hydrateert diep en voegt glans toe. Het werkt voor alle haartypes.

Hoe gebruik je het?

Dabur Vatika is een van de solide oliën. Het wordt vloeibaar bij 25 graden Celsius. Je vraagt je zeker af hoe je het gebruikt. Verwarm het flesje voor elke applicatie zodat de olie vloeibaar kan worden en zodoende gemakkelijker aan te brengen is. Zet het flesje op het schotelt met warm water en wacht een paar minuten. Masseer het product in in hoofdhuid en haar, laat het ’s nachts zitten en was het grondig uit met een milde shampoo in de ochtend. Gebruik de olie twee of drie keer per week, meerdere maanden lang. Je zult na ongeveer vier weken de eerste effecten zien. Dabur Vatika kan worden gebruikt als een beschermd of conditionerend product. Je hoeft alleen de olie aan te brengen vanaf het middenlengte en weg te spoelen met een shampoo na ongeveer een uur. Er is geen applicator in het flesje, terwijl het heel moeilijk is om de kurk te openen.

Welke ingrediënten bevat het?

Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil bevat alleen natuurlijke ingrediënten, waaronder: kokosolie, rozemarijnolie, citroenolie, henna-extract en amla-fruitextract. Kokosolie bestaat vooral uit verzadigde vetzuren. Rozemarijn en citroenolie helpen om de juiste pH in de hoofdhuid te herstellen. Henna-extract maakt de haarkleur donkerder en definieert het. Amlafruit bevat vitamine C, antioxidantstoffen. Het laatste ingrediënten is een conserveermiddel dat irritatie kan veroorzaken.

Hoe lang gaat het mee?

Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil gaat ongeveer zes maanden van normaal gebruik mee. Een flesje bevat 300 ml. Onthoud dat je een dosering kiest die geschikt is voor het type behandeling dat je wilt doen. Wat betekent dit? Als je besluit om haaroliën te doen, zul je veel meer olie nodig hebben dan je nodig zou hebben voor het conditioneren van jouw haarpuntjes. Er is ook een kleiner flesje van het product beschikbaar – 150 ml.

Biedt het een lekkere geur?

Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil ruikt niet zoals de meeste Indiase producten. Er is geen karakteristieke, sterke en verstikkende aroma van kruiden en planten die worden gebruikt in Azië. De olie biedt een aangename kokosgeur die jouw haar omarmt en lang blijft zitten.

Waar koop je het?

Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil is vrij moeilijk te vinden. Het kopen op de officiële website is de gemakkelijkste manier. Je zult het ook vinden op vele websites die verzorgingsproducten bieden, tussentijdse producten en gezond eten.

Hoeveel zul je betalen?

Interessant is dat Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil een van de goedkoopste in de vergelijking is. Echter, het betekent niet dat het product een zwakkere werking biedt dan de andere oliën omschreven in deze rangschikking. Wat zijn de eigenschappen? Begin de behandeling en zie het zelf.

Pluspunten:

  • het haar wordt gezonder, mooier en sterker
  • voedt je hoofdhuid en haar
  • bevat natuurlijke ingrediënten
  • mooie geur
  • zeer lage prijs

Minpunten:

  • slechte beschikbaarheid
  • moeilijke applicatie
  • een van de bestanddelen is een potentieel allergeen
  • zeer dikke consitentie