MoroccanOil Treatment

moroccanoil-treatment

Welke kwaliteiten heeft het?

Dankzij MoroccanOil Treatment zal jouw haar altijd zacht, glad, glanzend en gezond zijn. De olie zorgt voor het haar en de haarpuntjes. Het helpt je om je haar te stylen en om de conditie te verbeteren. Het bevat antioxidanten die het ontklitten makkelijker maken, het drogen versnellen en schade voorkomen. Het is een ideale stylingprimer en conditionerend product.

Het zal gespleten puntjes herstellen en jou in no time een haarmake-over geven.

Hoe gebruik je het?

MoroccanOil Treatment heeft een semi-vloeibare consistentie, wat een snelle absorptie toelaat. Daarnaast is het gemakkelijk om aan te brengen. Onthoud dat je een pompje in het flesje doet voor de eerste applicatie. Echter, als je liever een grote hoeveelheid olie op je handen doet, hoef je het pompje niet te gebruiken. Gebruik de olie zoals je wilt. Hoe doe je dit? Pers een of twee pompjes uit en wrijf het in je handpalmen. Daarna wrijf je het in schoon en vochtig haar, föhn je het of laat je het in de lucht drogen. Breng MoroccanOil Treatment net na het wassen aan als je je lokken wilt verzachten en de haarpuntjes wilt herstellen. Het is een goed idee om een paar druppels van de olie te mengen met jouw favoriete haarmasker.

Welke ingrediënten bevat het?

Arganolie is het meest belangrijke bestanddeel van MoroccanOil Treatment. Het wordt gezegd dat het een zeer goede herstellende en voedende stof is. Arganolie zit vol essentiële en onverzadigde vetzuren, vitamine E, natuurlijke antioxidanten en squaleen. De olie dankt zijn eigenschap van het glanzend en glad maken van haar aan lijnzaadolie, wat ook in het product zit. Lijnzaadolie bevat omega-3 en omega-6-zuren die nuttig zijn voor het gehele lichaam. Naast argan- en lijnzaadolie, bevat MoroccanOil Treatment siliconen, geurstoffen en kleurstoffen.

Hoe lang gaat het mee?

MoroccanOil Treatment is beschikbaar in twee uitvoeringen: 100 ml en 25 ml. Het grotere product kan dagelijks worden gebruikt, terwijl het kleinere flesje geweldig is voor op reis en vakantie. 100 ml flesje gaat meerdere maanden van behandeling mee.

Biedt het een lekkere geur?

Je kunt de aroma van Arganianoten ruiken – de boom waaruit de meest waardevolle schoonheidsvloeistoffen worden geëxtraheerd. Het is een heel lekkere en intense geur. Zo ruikt arganolie. Als je bereid bent om je haar te bedekken met een exotische aroma, probeer dan MoroccanOil Treatment.

Waar koop je het?

Bestel het product via de website van de fabrikant of koop het online bij schoonheidswinkels. Helaas is het niet zo makkelijk beschikbaar bij de drogisterij. Het is zo schaars als kippentaanden onder haaroliën.

Hoeveel zul je betalen?

Als je dacht dat je weinig geld zou betalen voor arganolie, heb je het mis. De prijs van een grote fles is vrij hoog. Het is niet verrassend dat de kleine veel goedkoper is. Wat interessant is, is dat de fabrikant een set van cosmetica aanbiedt: twee oliën en een geurkaars.

Pluspunten:

  • voedt, herstelt en conditioneert het haar
  • zeer gemakkelijke applicatie
  • bevat natuurlijke en waardevolle ingrediënten
  • beschikbaar in reisversie
  • biedt een lekkere geur

Minpunten:

  • niet beschikbaar bij drogisterijen
  • bevat kleurstoffen – mogelijke allergenen