Bumble and bumble Invisible Oil

bumble-and-bumble-invisible-oil

Welke kwaliteiten heeft het?

Bumble and bumble Invisible Oil wordt aanbevolen voor alle haartypes. Het helpt bij haarstyling, versnelt föhnen en maakt ontklitten gemakkelijker, beschermt tegen uv-straling en andere schadelijke factoren. Het heeft een lichte formule die je haar niet overbezwaart of de hoofdhuid vettig maakt. Bovendien levert de olie zachtheid, glans en gladheid. Het reduceert kroezing en staticiteit, temt onhandelbare lokken, voorkomt klitten.

Gebruik Bumble and bumble Invisible Oil voor het stylen en net na het wassen van het haar.

Hoe gebruik je het?

De vloeibare consitentie van Bumble and bumble Invisible Oil maakt alle applicaties gemakkelijker. Probeer zo weinig olie als mogelijk aan te brengen. Je zult zien dat je niet een paar pompjes nodig hebt van de olie voor mooi haar. Breng Bumble and bumble Invisible Oil aan op het haar, föhn het of laat het zitten zonder het stylen. Als je je haar glad wilt maken, kroezing en staticiteit wilt verwijderen of wilt genieten van haarpuntjes, breng dan de olie aan na het föhnen of stylen. Dankzij zulke trucs zul je effecten bereiken waar je altijd al van hebt gedroomd.

Welke ingrediënten bevat het?

Bumble and bumble Invisible Oil bevat maar liefst zes oliën en twee plantenextracten. De oliën zijn: druivenpit, zonnebloemolie, zoete amandelolie, macadamianootolie, arganolie en kokosolie. De plantenextracten zijn: gardeniabloem en druivenpitolie. Druivenpitolie en extract zijn rijk aan vitamine E en stoffen die vrije radicalen neutraliseren. Arganiaboomolie heeft soortgelijke eigenschappen. Zonnebloemzaadolie bevat veel meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetzuren en iets minder verzadigde zuren. Kokosolie is rijk aan laurine- en myristinezuur die essentieel zijn voor het juist functioneren van haar en hoofdhuid. Vitamines, mineralen, oliezuur en linolzuur zitten in macadamia-olie. Zoete amandelolie zit vol vitamine A, B en E, evenals omega-3 en omega-6 vetzuren. Naast de natuurlijkes toffen, bevat het product siliconen, geurstoffen en… zonnebrand.

Hoe lang gaat het mee?

Een flesje bevat 100 ml van Bumble and bumble Invisible Oil. Zo’n hoeveelheid is genoeg voor een behandeling van meerdere maanden. De olie is zeer efficiënt. Onthoud dat je de dosis matcht met de lengte, dikte en schade van je haar. Als je wilt dat jouw haarstyle gezond en mooi is, trakteer jezelf dan op dit product.

Biedt het een lekkere geur?

Bumble and bumble Invisible Oil heeft een mooie geur. Je kunt vanille en kokos ruiken; zo’n aroma blijft zeker lang op het haar achter. Als je de geur wilt wilt intensiveren of de duurzaamheid wilt verlengen, gebruik dan andere producten van Bumble and bumble Invisible Oil, zoals een droge shampoo of balsem.

Waar koop je het?

Zoek Bumble and bumble Invisible Oil in de drogisterij en schoonheidswinkels met veel variatie. Het product online bestellen is een goed idee – een versie voor de luie mensen onder ons. Ben jij er een van?

Hoeveel zul je betalen?

Vrij veel. Onthoud dat je betaalt voor de kwaliteit van het product, de werking, en de ingrediënten. Andere Bumble and bumble producten hebben soortgelijke prijzen. Als de beste haarproducten kiezen belangrijk is voor je, kan Bumble and bumble Invisible Oil voor jou juist zijn.

Pluspunten:

  • aanbevolen voor alle haartypes
  • zorgt voor de conditie en verschijning van je haar
  • gemakkelijke applicatie
  • bevat zes oliën
  • gemakkelijk beschikbaar
  • zeer doeltreffend

Minpunten:

  • bevat siliconen en geurstoffen