ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil

alterna-bamboo-smooth-kendi-oil-pure-treatment-oil

Welke kwaliteiten heeft het?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil voedt zowel je hoofdhuid en haar. Het levert een gezonde glans en uitstekende zachtheid. Het voorkomt staticiteit en kroezing, beschermt tegen hitte en maakt styling gemakkelijker. Bovendien beschermt het product de haarkleur, verbetert het de haarconditie, voedt het de haarfollikels, herstelt het gespleten puntjes en versterkt het uitstekend. Dankzij de lichte consistentie penetreert ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil snel in het haar en begint het direct te werken.

Verder maakt de olie jouw lokken weerbaar, mooi en gezond.

Hoe gebruik je het?

Gebruik ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil zo vaak als je wilt. Het is ideaal als een warmtebeschermingsproduct en stylingprimer. Semi-vloeibare formule maakt elke applicatie gemakkelijker. Het is genoeg om een of twee druppels toe te voegen aan de haarpuntjes of lengte. Dit direct na hetwassen of voor het haardrogen is het beste idee. Je zult je haar verzachten en de haarstijl in order te maken. De pipet is bijgevoegd in het flesje en helpt om een geschikte hoeveelheid van de olie te meten en de dosis te kiezen die nodig is voor de behandeling.

Welke ingrediënten bevat het?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil, vergelijkbaar met de meeste oliën, bevat zowel natuurlijke bestanddelen en siliconen. De natuurlijke ingrediënten omvatten bamboe-olie en kendi-olie die rijk zijn aan vetzuren, vitamines en mineralen. Dankzij zulke ingrediënten is jouw haar goed verzorgd terwijl jouw hoofdhuid wordt verlicht. ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil bevat geen kunstmatige stoffen zoals parabenen en minerale oliën. Bamboe-olie en kendi-olie vervullen dezelfde functies als in ALTERNA Mist zoals eerder in deze rangschikking omschreven.

Hoe lang gaat het mee?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil zit in een flesje van 50 ml, wat genoeg is om meerdere maanden van behandelingen mee uit te voeren. Dankzij een vrij dikke consistentie is de olie zeer efficiënt. Als je niet van deze formule en inhoud houdt, kun je de andere versie uit de hogere positie van deze rangschikking proberen.

Biedt het een lekkere geur?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil heeft een zeer aangename fruitachtige en bloemenachtige geur die lang op jouw lokken achterblijft. Zo’n aroma zal zeker matchen met een lichte parfum die je kunt gebruiken in de zomer.

Waar koop je het?

De olie is beschikbaar bij drugswinkels en online winkels – degenen die gewone schoonheids-/verzorgingsproducten verkopen, evenals professionele cosmetica. Als je wilt, kun je ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil op de officiële website van ALTERNA bestellen.

Hoeveel zul je betalen?

De prijs van ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil is wat lager dan de andere versies. Als complexe haar- en hoofdhuidverzorging belangrijk is voor je, probeer dan beide oliën. Onthoud dat je wat geld moet sparen voordat je gaat shoppen.

Pluspunten:

  • verzacht en temt
  • lekkere geur
  • bevat natuurlijke ingrediënten
  • bouwt gespleten puntjes opnieuw op
  • vergemakkelijkt styling

Minpunten:

  • lage efficiëtie
  • siliconen kunnen voedingsstoffen ervan weerhouden om het haar te penetreren
  • oliën van een vergelijkbare inhoud kosten minder
  • je wacht vrij lang op de levering