Dove Serum-In-Oil

dove-serum-in-oil

Welke kwaliteiten heeft het?

Dove Serum-In-Oil combineert de eigenschappen van serum en olie. Het serum werkt in het haar en het olie werkt op het haaroppervlak. Het product levert glans, voeding en hydratatie. Het maakt je lokken sterker, beter gevoed en minder vatbaar voor schade. De olie herstelt en herbouwt. Je haar is veel gladder, beheersbaar, terwijl ontembare lokken gemakkelijker te temmen zijn. Dove Serum-In-Oil helpt om het haar te ontklitten, verfraaien en de conditie merkbaar te verbeteren. Geen overlading of restjes.

Hoe gebruik je het?

Dove Serum-In-Oil heeft een semi-vloeibare consistentie, daarom zal elke applicatie eenvoudig zijn. Hoe gebruik je de olie? Na het haarwassen wrijf je drie of vier pompjes tussen je palmen en wrijf je het grondig in je haar. Match de hoeveel aan de lengte en dikte van je haar. Hoe meer beschadigd jouw haar is, hoe meer olie je moet aanbrengen. Interessant genoeg kun je Dove Serum-In-Oil elke dag gebruiken om je lokken te verzachten en de puntjes te herstellen.

Als gevolg zal jouw haar er langer mooi uitzien en je zult het niet zo vaak te hoeven wassen.

Welke ingrediënten bevat het?

Dove Serum-In-Oil bevat verschillende oliën, zachtmakers, siliconen, geurstoffen en minerale olie die irriterend kunnen zijn. Aan de andere kant is er palmolie, kokosolie, zoete amandelolie en zonnebloemolie die voor jouw haar zorgen. Palmolie bevat betacaroteen, co-enzym C10, vitamines A en E en verzadigde en onverzadigde vetzuren. Amandelen zijn de bron van de vitamines A, E, D en B, en minerale zouten, eiwitten en magnesium. Linol, olie, palmitine en stearinezuren komen voor in zonnebloemolie. Vreemd genoeg bevat Dove Serum-In-Oil stoffen met de eigenschappen van een serum en de eigenschappen van een olie.

Hoe lang gaat het mee?

Een flesje bevat slechts 50 ml van de cosmetica. Desondanks gaat Dove Serum-In-Oil min of meer vier maanden mee. Zo’n geweldige doeltreffendheid is waarschijnlijk gekoppeld aan de dikke consistentie van het product. Als jouw haar kort is, breng dan een pompje aan tijdens elke applicatie. Op deze manier gaat het product langer mee.

Biedt het een lekkere geur?

Dove Serum-In-Oil heeft een lekkere geur die achterblijft op het haar. Het zal zeker niet verdwijnen na de eerste keer haarwassen. Als je wilt dat jouw haar goed onderhouden is en goed ruikt, is Dove Serum-In-Oil een must.

Waar koop je het?

Dove Serum-In-Oil is heel gemakkelijk te vinden. Je wilt het kopen bij drugswinkels, onlien winkels en op de website van Dove. Je hoeft er alleen maar naar te zoeken.

Hoeveel zul je betalen?

Niet veel. Het is een van de goedkoopste producten in deze rangschikking. We kunnen zeggen dat Dove Serum-In-Oil spotgoedkoop is. Het merk biedt onwaarschijnlijk kortingen omdat de prijs al erg laag is.

Pluspunten:

  • beschermt het haar tegen hitte
  • helpt bij stylen en borstelen
  • gemakkelijk te gebruiken
  • lekkere geur
  • beschikbaar bij drogisterijen en online

Minpunten:

  • de lage prijs reflecteert de kwaliteit
  • bevat irriterende stoffen: minerale olie en geurstoffen
  • siliconen kunnen de werking van de olie in het haar verstoren
  • de interne haarstructuur is slecht gevoed
  • voeding en hydratatie is minder zichtbaar dan het verzachten en glans